ooops! :S

Jag sitter o kollar genom Felsms.com. Och herregud, jag får ju nästan panik för deras skull. Tänk om det skulle hända mig?! brrrrr...

 

Till: Mamma
Sms: Drömde om dej i natt och dina STORA meloner :) och hur mysigt vi hade i sängen :D men sen vakna ja ur en härlig dröm med stånd
Svar: Men lilla Wille gubben hoppas inte sms va till mej kram Mamma


Förklaring: Skulle skicka till en tjej ja är på g me men råka skicka till min mamma i ställe :S och hon bad mej komma ner och prata .....


Till: Tjejen på g
Sms: Asså hon är ju underbar som person men i sängen så kan man fan tro att man våldtar en nunna! Så fort det handlar något om sex blir det som en lek för henne som typ går ut så här "spela död" haha
Svar: Förlåt för att jag inte är en cirkus apa som dig i sängen!

Förklaring: Toppen brud i övrigt inget snack om saken..men när ja skrev messet så ringde kompisen precis när jag skulle skicka sen pratade vi om allt det där under säkert en timme sen när vi la på så tänkte jag inte mig för och fick för mig att det var hon jag skulle messa så det vart en jävla jobbig sits! Jag fick iallafall dåligt samvete och åkte hem till henne och pratade Det löste sig med ett skratt tillslut :)

Till: Min bästa vän Johan
Sms: Jag har haft riktigt snuskiga bögdrömmar om min bästa vän Johan.. Jag vet inte vad jag ska göra..
Svar: Inget.. och han pratade aldrig med mig igen. Där försvann den 12 års vänskapen för ett fel sms..


Förklaring: Jag skulle skicka detta till min bästa tjejkompis, men hamnade hos Johan eftersom han alltid ligger högst i min senaste skickat lista..

Till: Joakim
Sms: Är det konstigt att tänka på killar när man runkar? Hade en underbar dröm om Joakim, och när jag vaknade hade jag rejält stånd.. Kom sedan två gånger i sträck. Tror du jag är bi? /:
Svar: Haha , är det mig du snackar om? Du gör mig faktiskt lite småkåt ibland. Kom över så kan vi ha lite kul? ;) 

Förklaring: Smset skulle komma till en tjejkompis, men antar att jag fortfarande tänkte på Jocke när jag skickade. Blev förvånad över svaret, men gjorde som han sa. Han har nu varit min kk i tre veckor. :D

Till: Mormor
Sms: Jag smyger över till dig inatt så kan vi ha lika dant sex som i förrgår om du vill. Sov naken så märker du när jag kommer;)<333
Glöm inte hur du gjorde med tungan där nere;) puss!<333

Svar: Håll dig inne du. Det är skola imorgon.

Förklaring: Sov hos mormor och morfar och min tjej bor i huset brevid så tanken var att jag skulle smyga över till henne och ha lite funtime när alla hade somnat men så vart det ju inte...

 

23.08.2010 kl. 20:27

Bisexuella kändisar!

Christina Aguilera

Pink

Fergie

Angelina Jolie

 

 

23.08.2010 kl. 16:50

Lesbiska Stereotyper

Läs Charlottes blogg här

 

Visst tänker man så att såna som är homo/bi ska se ut på ett visst sätt? Att lesbiska har kort hår och pojkig stil. Att bögar är feminina och gillar att göra tjejsaker. Visst finns det ju såna, men alla är ändå inte så. Om man är lesbisk och har t.ex. mycket klänningar och långt hår och är feminim kan man få kommentarer som "Nej,är det sant att du är lesbisk? Det skulle jag inte ha trott om dig, du ser inte ut som en sådan.."

Men det är ju så att alla, oberoende av läggning, så har alla sin egen stil som just den trivs med.

Jag är feminim av mig och har långt hår. Min flickvän är feminim och har långt hår. Så vi är ju levande bevis på att man inte måste gå med pojkkläder och ha kort hår.

 

 

 

23.08.2010 kl. 16:32

there is no language of how i feel

23.08.2010 kl. 16:16

Sista helgen som fri o galen. ;)

 

Vet ni vad?

Från och med nästa helg bor jag inte med mina föräldrar längre.

Jag och min flickvän flyttar ihop.

Sambo.
Ojojoj, detta är ett ord jag måste smaka på... smasksmask. Jodå, det smakar hallon och honung, och något till... Något kittlande.

 

Hihihi. Can't wait.

20.08.2010 kl. 15:59

Historiska Homosexuella

Leonardo da Vinci (1452-1519) var den store konstnären som man på senare tid har kunnat konstatera var homosexuell. Vissa tolkar hans målning av Mona Lisa som en beskrivning av hur en kvinna besviket begrundar det faktum att hon inte kan få den man hon är kär i, för att han är homosexuell.

När den brittiske författaren Oscar Wilde (1854-1900) var på toppen av sin karriär blev han anklagad för att vara homosexuell. Han dömdes till två års fängelse för sodomi och för att han hade ett homosexuellt förhållande med Lord Alfred Douglas

Sångaren Freddie Mercury (1946-1991) gjorde stor karriär med sin mycket speciella och starka röst, framför allt i Queen. Han var homosexuell.

Tjejernas favorit - James Dean (1931-1955), som skådespelare i framför allt Ung rebell, var i själva verket ett omöjligt kärleksmål för flickskarorna. Han var homosexuell. En av Deans manlige älskare lär ha varit regissören Rogers Brackett.

19.08.2010 kl. 16:47

Lady Gaga!

19.08.2010 kl. 15:59

Kat von D

Jag säger bara en sak, ggrrrrauuu! ;)

 

18.08.2010 kl. 17:58

Alices hjältar part 2.

The L-word är en tv-serie som handlar om ett gäng lesbiska tjejer och deras liv. Serien har sex säsonger.

Denhär serien är bara så himla bra! Måste ses! Det är som ett lesbiskt Sex and the City.

Älskar också att det aldrig är en "big deal" i seiren att de är lebiska. Utan det är no problems överallt o alla går omkring och ser upp till tjejerna.

Vi har alla säsonger, utom den senaste. Buhuu, vill aldrig att det ska ta slut!

 

Min favorit är Shane. Så het, så het, eller hur:

18.08.2010 kl. 17:26

oh no! pensionärs-varning!

Det fanns en tid då vi var ett tjejgäng. Vi alla var singlar. Totalt fria. Sen, plötsligt, som en blixt från ovan blev alla tillsammans med någon. Alla utom lilla jag. Så jag har alltid varit dendär (till och från) enda singelkompisen som klagar på att alla är så tråkiga.
 
"Varför vill ni inte hitta på nåt?"
 
"Ni behöver inte texta till varann så fort ni är ifrån varann"
 
"Kom igen, måste ni verkligen ha myskväll på en fredag?"
 
"Klockan är ju bara nio, varför skulle man inte kunna hitta på nåt?"
 
"Ååååh, ni är som ett gammalt gift par. Värsta pensionärerna!"
 
MEN. oh no, i can't believe this. Jag har blivit En Tråkig Pensionär. Jag o min flickvän har varit tillsammans i över ett år. Men vi är ännu i dendär ganska nykära fasen och kan utan problem stanna hemma med bara varandras sällskap.
Plötsligt har de gamla pensionär-paren efter fler år tillsammans (de till och med bor med varann, många pensionärspars-poäng där!) blivit äventyrslystna o vill ha mig med på allt.
 
"Joo, klart ni ska komma med. Ni kan lika bra komma med istället för att stanna hemma"
 
"Klockan är ju bara nio, inte är väl det så sent?"
 
Jag och min flickvän har blivit ett Tråkigt pensionärspar.
Men jaa..det gör väl inte så mycket, eller? 
I like it.
12.08.2010 kl. 11:28

Check your fingers!!!

Visste du att om ditt ringfinger är längre än ditt pekfinger kan det betyda att du är gay.
 
Slår vad om att alla checkar in sina fingrar nu. ;)
12.08.2010 kl. 10:48

you are a lesbian!

När jag berättade för en kompis att jag var tillsammans med en tjej så förstod hon sig inte alls på mig när jag sa att jag var bisexuell. Jag försökte förklara; jag tycker om både flickor o pojkar. Det är ingen skillnad vilket kön jag är ihop med. Men hon höll fast vid att jag är lesbisk. Jag är ju tillsammans med en annan flicka, då är man ju lesbisk.
Men bara för att man är flicka+flicka behöver det inte betyda att man är lesbisk. Jag är bisexuell även när jag är tillsammans med en tjej. Om jag skulle vara tillsammans med en kille, då skulle jag också vara bi, inte hetero.
Där fick ni veta det, ifall ni inte tänkt på det sättet förr :)
Ha en bra dag!
Alice
12.08.2010 kl. 10:45

a beautiful monster.

Säg mig, finns det någon tuffare brud än denna?
Vet inte vem det skulle vara i så fall, Gaga is the queen!

 

 

 

11.08.2010 kl. 20:46

youtube-tips

Detta är en helt vanlig familj, bestående av pappa+pappa och deras två barn. De har gjort videosnuttar där man får följa med deras helt vanliga liv. Hoppas de lyckas döda många fördomar genom detta.

 

11.08.2010 kl. 20:36

Homosexualitet världen över.

Visste du att..

... i Kina var homosexualitet kriminellt till år 1997?

... i många länder klassas homosexualitet som en mentalsjukdom?

... homosexualitet är tillåtet i alla EU-länder?

.... det är tillåtet för homosexuella att registrera partnerskap bland annat i Finland, Danmark, Frankrike och Storbritannien.?

... i bland annat Sverige, Beligen och Spanien är det tillåtet för homosexuella att ingå i äktenskap?

... i Sverige är det även tillåtet för homosexuella att adoptera?

... öppet homosexuella är förbjudna att tjänstgöra inom USAs väpnade styrkor?

... inom islam är homosexuella handlingar en synd?

Vad tycker ni om dethär?

Jag tycker personligen att alla människor ska ha exakt samma rättigheter. Man kan ju inte välja man blir kär i, eller hur?   

Ha en bra dag!

Alice

11.08.2010 kl. 20:25

Hallå alla tokiga bloggare, det är Alice här! Jag är en helt vanlig tjej på 19 år som bor någonstans i Finlandet! Jag är bisexuell och har en underbar flickvän, vi har varit tillsammans i ca 2 år. Vilken tur att ni hittade hit, för nu har ni möjlighet att följa med på mina äventyr i Lesboland! Fråga gärna om det är nåt ni undrar, jag bits absolut inte :)

Senaste kommentarer