Alices hjältar - Part one.

 

Ellen DeGeneres & Portia de Rossi

Ellen DeGeneres blev allmänt känd på 1990-talet efter att hennes ståuppkomediskämt omvandlades till en situationkomedi, Ellen. Serien blev populär delvis på grund av Ellens udda observationshumor, men nådde sin topp när både DeGeneres och hennes rollfigur ”kom ut ur garderoben” – det avsnittet var ett av de mest sedda avsnitten i serien. Som den första öppet homosexuella rollfiguren på amerikansk TV tvingades hon mer eller mindre in i rollen som en förkämpe för homosexuellas rättigheter och serien förvandlades nästan till att handla om homosexualitet. Efter sjunkande tittarsiffror lades TV-serien ner och DeGeneres återvände till att uppträda som ståuppkomiker. Under tiden fick hennes förhållande med skådespelerskan Anne Heche mycket uppmärksamhet. Efter flera år i rampljuset tog förhållandet slut. DeGeneres är sedan 2008 gift med Portia de Rossi.

Har ni sett på Ellen DeGeneres show? Om inte, så måste ni det! Till och med bättre än Oprah, tycker jag. Ett tips: Kolla in kanalen Liv klockan 00.00 varje vardag.

10.08.2010 kl. 12:39

I kissed a girl and i liked it.

  

Allt började för några år sedan...

Jag och en av mina bästa vänner låg och pratade en natt om allt mellan himmel och jord.
Homosexualitet kom på tal och vi satt o funderade kring det.

"Vet du att du är heterosexuell eller är du nåt annat?" undrade hon.

"Nej, jag är inte 100% säker..." sa jag. "Man är så van med att det ska vara flicka+pojke, så man tänker mest i de banorna automatiskt. Men jag har aldrig varit tillsammans med en flicka, så därför kan jag inte säga att jag är heterosexuell...".

Några månader senare, kanske ett halvt år, började jag få känslor för en vän. Som var tjej.

En kväll slutade med att vi låg hand i hand hela natten.
Jag försökte att intala mig själv att jag bara trodde jag tyckte om henne på "det" sättet. Men några osäkra månader senare var vi ett par.
Och det är vi ännu idag.

Ha en bra dag!

Alice

10.08.2010 kl. 11:21

Hallå alla tokiga bloggare, det är Alice här! Jag är en helt vanlig tjej på 19 år som bor någonstans i Finlandet! Jag är bisexuell och har en underbar flickvän, vi har varit tillsammans i ca 2 år. Vilken tur att ni hittade hit, för nu har ni möjlighet att följa med på mina äventyr i Lesboland! Fråga gärna om det är nåt ni undrar, jag bits absolut inte :)

Senaste kommentarer