"Sviker" homosidan ?

15.08.2011 kl. 17:57

Jag är bisexuell. Fast egentligen tycker jag inte om att dela in allting i fack. Men ja, jag har ingen skillnad vem jag blir kär i, kort och gott.

Så om jag nu skulle göra slut med min flickvän och bli tillsammans med en kille istället, skulle jag då har "rätt till" att blogga på den här bloggen?
Känns det som att jag "sviker homosidan" och går "över till heterosidan"?


Bara lite funderingar så här på kvällskvisten. Vad tycker DU?
Kommentarer (6)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
eftersom du har din flickvän med i beskrivningen om din blogg verkar det som om att de ger dej en orsak till att blogga om homosexualitet. Är det okej att fortsätta avgör du själv. Är det okej att hålla en köttblogg om du konverterar till veganism eller en kristen blogg om du konverterar till buddism? Jag vet att det är lite väl drastiska jämföringar eftersom du ändå förblir dej själv, bisexuell om du gör slut med din flickvän och börjar sällskapa med en kille.
pelle15.08.11 kl. 18:30
Du är ju fortfarande bisexuell, så varför skulle du inte kunna fortsätta blogga?
Rebecca27.08.11 kl. 20:37
Vadå yrar du om? Klart du ska fortsätta blogga precis som alltid. Skulle man inte ha rätt att ha en blogg om grönsakssoppor bara för att man är sugen på hamburgare just den veckan? Ett icke-problem! Fortsätt blogga, du gör nytta och din blogg är intressant.
dr Zorg27.08.11 kl. 22:14
jag vet att det bara var en hypotetisk fråga, tycker bara att det är så galet om du tycker att det vore rättast att sluta blogga om s å vore!
dr Zorg27.08.11 kl. 22:16
Klart man ska fortsätta :)
Malin23.10.11 kl. 19:39
hej, var är du? visst tänker du blogga än?
Q02.04.12 kl. 21:01

Hallå alla tokiga bloggare, det är Alice här! Jag är en helt vanlig tjej på 19 år som bor någonstans i Finlandet! Jag är bisexuell och har en underbar flickvän, vi har varit tillsammans i ca 2 år. Vilken tur att ni hittade hit, för nu har ni möjlighet att följa med på mina äventyr i Lesboland! Fråga gärna om det är nåt ni undrar, jag bits absolut inte :)

Senaste kommentarer