"Bögarnas fel" - okej eller inte okej?

09.08.2011 kl. 22:18I Allsång på Skansen uppträdde en humorgrupp med sången "Bögarnas fel". Någon tog illa upp och gjorde en polisanmälan.

Vad tycker ni, var detta uppträdande okej eller inte?

Jag förstår att man kan ta illa upp, det kan jag nog tänka mig. De skämtar om en minoritet och anklagar dem för "allt ont i världen". Men jag själv är en människa med stor självdistans och kan driva med mig själv väldigt långt, och skulle nog snarare skrattat åt det.

Men å andra sidan kan man ju tänka som så, Allsång på Skansen är ett familjeprogram och barnen kanske inte förstår att det är ett skämt.

VAD TYCKER NI? Okej eller inte okej?
Kommentarer (4)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
HUMOR! Typ alla HBT-personer ser det roliga i det men det är andra aktivister som är töntiga bara. Det är ju skitkul :P har själv nynnat på låten. Haha. Och ja se Prayers For Bobby, den är underbar!
Gaymasen http://gaymasen.se10.08.11 kl. 15:11
ah, den här låten är ju fantastisk! fast som med all sarkasm, det finns alltid nån som inte uppfattar den. man kunde alltid ha en disclaimer i sluttexten, för att vara på säkra sidan.
q.ratata.fi11.08.11 kl. 14:16
Jag tycker det är jättekul. Det är dessutom en bra parodi som belyser hur ologiska och principiellt felaktiga alla typer av församlingar har då de stänger ute homosexuella eller ser ner på dem bara p.g.a. något de tror sig ha hittat i en bok.
farbrormelker.papper.fi05.01.12 kl. 17:01
Definitivt okej. Humor är bästa sättet att avväpna spänningar som uppstår av fördomar.
davidfin29.05.12 kl. 08:12

Hallå alla tokiga bloggare, det är Alice här! Jag är en helt vanlig tjej på 19 år som bor någonstans i Finlandet! Jag är bisexuell och har en underbar flickvän, vi har varit tillsammans i ca 2 år. Vilken tur att ni hittade hit, för nu har ni möjlighet att följa med på mina äventyr i Lesboland! Fråga gärna om det är nåt ni undrar, jag bits absolut inte :)

Senaste kommentarer