Popkalaset

17.06.2011 kl. 16:13
Imorgon blir det popkalaset. Som typ alla ska på, känns det som. Vem man än frågar så är de påväg dit. Jag ska i alla fall dit med min flickvän + några andra. Ska bli kiva! Är DU påväg dit ?
Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
jobbar, men blir nog efterfest på ettan sen på kvällen (:
jennifers.ratata.fi17.06.11 kl. 19:25
Åtminstone bloggträffen därinnan!
pimples.ratata.fi17.06.11 kl. 20:54

Hallå alla tokiga bloggare, det är Alice här! Jag är en helt vanlig tjej på 19 år som bor någonstans i Finlandet! Jag är bisexuell och har en underbar flickvän, vi har varit tillsammans i ca 2 år. Vilken tur att ni hittade hit, för nu har ni möjlighet att följa med på mina äventyr i Lesboland! Fråga gärna om det är nåt ni undrar, jag bits absolut inte :)

Senaste kommentarer