Varför är det svårt att komma ut?

08.06.2011 kl. 23:11
Orsak nummer ett varför det är svårt att komma ut är ju att hbtq-personer inte är helt accepterade över allt, och så vidare bortåt... Men sen finns det fall där man är rädd för att berätta för tex sin mamma om ens läggning, fastän hon vet om det. Man vill bara inte prata och berätta. Varför? Jo, det heter ju SEXUELL läggning. Just det, det har i princip med sex att göra. Och jag vet inte hur det är med er, men jag tycker verkligen inte om att prata sex med min mamma. Därför kan det bli ett problem, det känns så intimt och privat, man vill inte prata om det. Så är det i alla fall för mig. Mamma vet om att jag har flickvän och hon gillar min flickvän. Min flickvän är en del av familjen liksom. Ändå har vi aldrig pratat om min läggning. Jag har liksom kommit ut, men utan att säga något om min läggning. Först och främst är det så intimt och privat, för det andra finns det väl inte så mycket att säga om saken. Kärlek är ju kärlek, oavsett kön.
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
ja, gud. jag har aldrig kunnat prata med min mamma om nånting för det har bara blivit jobbigt (hon är en dålig lyssnare och har svårt att tro att hon har fel). fast hon gissade sig till min läggning och hade inget emot det, så jag behövde aldirg komma ut för henne i alla fall.
q.ratata.fi16.06.11 kl. 22:16

Hallå alla tokiga bloggare, det är Alice här! Jag är en helt vanlig tjej på 19 år som bor någonstans i Finlandet! Jag är bisexuell och har en underbar flickvän, vi har varit tillsammans i ca 2 år. Vilken tur att ni hittade hit, för nu har ni möjlighet att följa med på mina äventyr i Lesboland! Fråga gärna om det är nåt ni undrar, jag bits absolut inte :)

Senaste kommentarer