Gud kanske har en plan

24.05.2011 kl. 20:40
En vanlig grej som vissa personer brukar stålsätta sig med när det handlar om homosexualitet är:

" HOMOSEXUALITET ÄR FEL, GUD HAR SKAPAT EN MAN OCH EN KVINNA SÅ DE KAN FÅ BARN. DET KAN INTE ETT PAR AV SAMMA KÖN. DET ÄR ONATURLIGT."

För det första är jag inte ens troende, men om nu Gud har en plan för människan så kanske det finns en mening med att homosexualitet blir mer och mer accepterat i dagens samhälle. Gud kanske inte vill ha så mycket mer människor till på jorden. Har ni glömt att Gud har skapat all natur och alla djur också. Och som säkert alla vet börjar människorna svämma över på jorden och sakta utrotar både djur och natur.

Det finns så många hemlösa och föräldralösa barn ute i världen, kanske man bör ta hand om dem i första hand genom adoption, istället för att klämma in fler barn på jordklotet.

Det finns en mening med allt som händer.
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
smarta du. det tog mig ett års teologi-studier för att formulera ett vettigt svar på det där idiot-påståendet, och här bara skjuter du ut smarthetsmissiler sådär bara. Fint, du rockar.
elisheva.papper.fi07.06.11 kl. 20:17

Hallå alla tokiga bloggare, det är Alice här! Jag är en helt vanlig tjej på 19 år som bor någonstans i Finlandet! Jag är bisexuell och har en underbar flickvän, vi har varit tillsammans i ca 2 år. Vilken tur att ni hittade hit, för nu har ni möjlighet att följa med på mina äventyr i Lesboland! Fråga gärna om det är nåt ni undrar, jag bits absolut inte :)

Senaste kommentarer