Barnfilmer som är gay

22.05.2011 kl. 21:39
Skulle det inte vara härligt med en fin Disneyfilm där huvdrollsinnehavarna var gay?

Roligt skulle jag tycka!


Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
satt faktiskt och tänkte igår att "när disney gör en prins/prinsessa gay, då har världen äntligen kommit långt framåt i utvecklingen!" Något som kan låta som en så fånig grej skulle faktiskt tydligt visa acceptans och tron på kärlek mellan personer, värderingar som skulle spridas till yngre människor tidigare än vad de gör idag. I världen idag finns vad, jag vet, bara en öppet homosexuell prins och han kommer aldrig kunna gifta sig med någon han älskar för det indiska kungahuset skulle aldrig acceptera det...
so23.05.11 kl. 17:27
tja, med tanke på att det var rätt nyligen som de för första gången hade en mörkhyad prinsessa (/huvudkaraktär) kan det dröja ett tag än. men kul skulle det vara :)
q.ratata.fi23.05.11 kl. 20:44

Hallå alla tokiga bloggare, det är Alice här! Jag är en helt vanlig tjej på 19 år som bor någonstans i Finlandet! Jag är bisexuell och har en underbar flickvän, vi har varit tillsammans i ca 2 år. Vilken tur att ni hittade hit, för nu har ni möjlighet att följa med på mina äventyr i Lesboland! Fråga gärna om det är nåt ni undrar, jag bits absolut inte :)

Senaste kommentarer