En fin tanke!

22.05.2011 kl. 21:02

Fick en kommentar av SO som jag vill visa. Har hört en massa olika teorier om varför man blir gay, men den här teorin har jag inte hört förut. Jag är en riktigt hopplös romantiker, så jag tycker den här teorin är jättesöt!

"jag tror att det finns ett antal "one-and-only's" personer där ute för varje människa. Vad som sedan bestämmer om man är mer gay lr mer straight är bara antalet personer av varje kön som är helt rätt för en som finns. Den som är mest straight kanske har 95% av det motsatta könet medan den som är mest gay motsattsen. Sen handlar det bara om att hitta dom :) Så i grund och botten tror jag att alla kan bli kära i båda könen men att antalet människor som passar en perfekt varierar."
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

Hallå alla tokiga bloggare, det är Alice här! Jag är en helt vanlig tjej på 19 år som bor någonstans i Finlandet! Jag är bisexuell och har en underbar flickvän, vi har varit tillsammans i ca 2 år. Vilken tur att ni hittade hit, för nu har ni möjlighet att följa med på mina äventyr i Lesboland! Fråga gärna om det är nåt ni undrar, jag bits absolut inte :)

Senaste kommentarer