När kom jag ut för mig själv?

22.05.2011 kl. 19:01
Det brukar vara så att man "kommer ut" för sig själv, när man inser att man är homo/bi/trans.

Men jag har nog aldrig kommit ut för mig själv.

Jag har aldrig känt helt klart om jag är hetero, homo eller bi. Jag kallar mig själv bisexuell, eftersom jag verkligen inte har någon skillnad vilket kön jag blir kär i. Jag bryr mig inte om det är en tjej, en kille, en tjej som är transsexuell och vill vara kille eller en kille som vill vara tjej.

För många år sedan frågade en kompis om jag vet att jag är heterosexuell. Jag visste att hon förväntade sig att jag skulle säga "ja". Men det kunde jag inte.

När jag blev kär i min tjej så kom det inte som en chock. Jag tyckte inte att det var konstigt. Allt kändes bara helt normalt.

Så därför har jag aldrig kommit ut för mig själv, eftersom det inte finns något att komma ut med. Jag har aldrig fått någon uppenbarelse. Jag har alltid bara varit...ja, som jag är.
Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Egentligen kan man ju fråga sig, hur alla straighta kan "vara säkra på" att de är hetero. Det ända man kan vara säker på är ju sin romantiska bakgrund - men framtiden, inte har vi väl några försäkringar för vem (läs: av vilket kön) vi råkar trilla i kärleksträsket för. Kan man veta om man är helt hetero, eller bara bi som inte träffat någon "den rätta" av samma kön? Eller, som man hela sitt liv inte haft något till övers för böcker, och så läser man typ Harry Potter och blir alldeles överväldigad (vilket ju inte behöver betyda att man nödvändigtvis älskar alla andra böcker. Eller slutar se på teve.)
pimples.ratata.fi05.06.11 kl. 15:46
Spann förresten vidare på ämnet i ett inlägg på min blogg. http://pimples.ratata.fi/post/278128/
pimples igen07.06.11 kl. 15:59

Hallå alla tokiga bloggare, det är Alice här! Jag är en helt vanlig tjej på 19 år som bor någonstans i Finlandet! Jag är bisexuell och har en underbar flickvän, vi har varit tillsammans i ca 2 år. Vilken tur att ni hittade hit, för nu har ni möjlighet att följa med på mina äventyr i Lesboland! Fråga gärna om det är nåt ni undrar, jag bits absolut inte :)

Senaste kommentarer