Alices hjältar - Part one.

10.08.2010 kl. 12:39

 

Ellen DeGeneres & Portia de Rossi

Ellen DeGeneres blev allmänt känd på 1990-talet efter att hennes ståuppkomediskämt omvandlades till en situationkomedi, Ellen. Serien blev populär delvis på grund av Ellens udda observationshumor, men nådde sin topp när både DeGeneres och hennes rollfigur ”kom ut ur garderoben” – det avsnittet var ett av de mest sedda avsnitten i serien. Som den första öppet homosexuella rollfiguren på amerikansk TV tvingades hon mer eller mindre in i rollen som en förkämpe för homosexuellas rättigheter och serien förvandlades nästan till att handla om homosexualitet. Efter sjunkande tittarsiffror lades TV-serien ner och DeGeneres återvände till att uppträda som ståuppkomiker. Under tiden fick hennes förhållande med skådespelerskan Anne Heche mycket uppmärksamhet. Efter flera år i rampljuset tog förhållandet slut. DeGeneres är sedan 2008 gift med Portia de Rossi.

Har ni sett på Ellen DeGeneres show? Om inte, så måste ni det! Till och med bättre än Oprah, tycker jag. Ett tips: Kolla in kanalen Liv klockan 00.00 varje vardag.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Visst, Ellen e bäst.
wonderland.ratata.fi10.08.10 kl. 13:07
yes, du har så rätt:)
10.08.10 13:11

Hallå alla tokiga bloggare, det är Alice här! Jag är en helt vanlig tjej på 19 år som bor någonstans i Finlandet! Jag är bisexuell och har en underbar flickvän, vi har varit tillsammans i ca 2 år. Vilken tur att ni hittade hit, för nu har ni möjlighet att följa med på mina äventyr i Lesboland! Fråga gärna om det är nåt ni undrar, jag bits absolut inte :)

Senaste kommentarer